Met 60 verrassende en eenvoudige zelfmakers geeft Smûk je volop inspiratie voor elk seizoen. 

Preview Bestel
Bestel

Over Smûk

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn. Om zelf dingen voor in huis te maken, om nieuwe recepten uit te proberen of samen met de kinderen een cadeautje te knutselen. Helaas ben ik niet geboren met een groot knutseltalent of veel oog voor detail. Maar daar heb ik me nooit door laten tegenhouden. Want wat maakt het uit, als het randje van je zelfgemaakte tafelkleed een beetje rafelig is? Of als je zelfgebakken koekjes niet allemaal precies even groot zijn?

Smûk is het mooie zien in de kleine dingen
In Smûk (Fries voor gezellig of behaaglijk) laat ik met 60 zelfmakers en recepten zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen. Dat is genieten van een doosje verse eitjes van de kippen van mijn vader. Uitwaaien op de dijk van Hindeloopen of een stukje oranjekoek bij de koffie. Om je eigen geluk te maken, heb je niet veel meer nodig dan een paar tips. Die geef ik je in Smûk.

Lente | Zomer | Herfst | Winter
Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten - superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Je ziet het: ideeën genoeg om je eigen geluk te creëren.

Je kunt Smûk ook bij mij bestellen. 
Dan doe ik er een persoonlijk kaartje bij.

Neem alvast een kijkje

Smûk

"EEN PERFECT CADEAU DIT BOEK VOOR JEZELF, MAAR OOK OM TE GEVEN. JE KAN VAN ZOVEEL DINGEN IN HUIS WEER NIEUWE DINGEN MAKEN EN DAAR WORD IK ECHT GELUKKIG VAN"

Theo-Bert Pot

The Nice Stuff Collector

originele zelfmakers

60

pagina's

237

4

seizoenen

4,7/5

op Bol.com

Smûk in cijfers

Je kunt Smûk ook bij mij bestellen. 
Dan doe ik er een persoonlijk kaartje bij.

Bestel bij Bol.com

Met 60 verrassende en eenvoudige zelfmakers geeft Smûk je volop inspiratie voor elk seizoen. 

Waar is Smûk nog meer te koop? 

Je vindt mijn boek ook bij onderstaande winkels

Lees meer over Smûk op Wimke.nl

Het verhaal van Smûk

Smûk is eindelijk uit! Het boek dat mij de afgelopen maanden compleet in beslag nam. Ik zal jullie vertellen hoe het allemaal begon.

Lees meer...

Zaterdag 24 maart wordt een spannende en heugelijke dag. Smûk is dan voor het eerst in het echt te bekijken en ook te koop!

Lees meer...
Smûk op Creative Life

Agréable, confortable oftewel warm en knus in het Frans! Wie weet wordt dat de nieuwe titel van Smûk. 

Lees meer...
Smûk naar Frankrijk

Wimke Tolsma

Wimke.nl

Op mijn blog wimke.nl deel ik alles wat mij inspireert: van gave uitjes tot recepten, van zelfmakers tot persoonlijke verhalen. In mijn boek Smûk zijn mijn 60 favoriete zelfmakers en recepten gebundeld. Zo hoop ik ook jou te inspireren om je eigen geluk te maken!

Contact

Heb je een vraag? Stuur me gerust een berichtje